Produkty

Zábradlie

Pre schválenie a samotné vydanie kladného kolaudačného rozhodnutia pre dom, či inú obdobnú stavbu je nutné spĺňať niektoré kritériá. Jedným z nich je aj bezpečnostné kritérium, ktoré okrem iných, kladie dôraz na bezpečnosť schodísk, vyvýšených terás a balkónov. Samozrejme, pre kladné hodnotenie, tieto musia byť vybavené bezpečnostným prvkom a teda zábradlím.

zábradlie na terase

Spoločnosť LMmont Vám ponúka kvalitné a esteticky moderné zábradlia na vyvýšené terasy, schodiská ale aj balkóny. Zábradlie na balkón je neodmysliteľnou súčasťou každého balkóna. Toto zábradlie si môžete vyberať z viacerých materiálov. Realizácie balkónových, ale aj iných zábradlí si môžete pozrieť v našej foto galérii, ktorá je bohatá a pestrá na výber prevedení balkónového zábradlia rovnako tak, ako aj materiálovej pestrosti. Naša spoločnosť LMmont pracuje výhradne s najkvalitnejšími materiálmi v tých najmodernejších prvkoch a prevedeniach. Sme profesionáli, preto sa môžete spoľahnúť na vysoko profesionálny prístup, profesionálne prevedenie a teda montáž a samotnú realizáciu.

zábradlie na balkóne

Zábradlie na balkóny si môžete vyberať z viacerých materiálov, ako sú napríklad nerezové zábradlia so stĺpikovitými výplňami ale aj s výplňou nerezových zábradlí takzvaným oceľovým lankom, no taktiež je vysoko žiadané a v dnešnej dobe moderné nerezové zábradlie so sklenenou výplňou. Pri tejto výplni sa používa bezpečnostné sklo, ktoré je možné vyrobiť podľa Vašich požiadaviek či už v mliečnom prevedení, ale rovnako tak aj v čírom a pieskovanom prevedení. Takéto zábradlie dodá Vášmu priestoru nový rozmer, opticky ho zväčší a prepustí množstvo voľne sa šíriaceho svetla. Nezabúdajme ani na celkový výzor takto doplneného Balkóna či terasy, ktoré týmto jedinečným prvkom dosiahnu skutočne moderný vzhľad. Pre Váš záujem a bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.